Categories
Community update

Afgelopen activiteiten

PTC Experience Aken

31 mei 2022

Onderwijsevenement naar het PTC Experience Center in Aken. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en demonstrators is inzichtelijk gemaakt aan de onderwijspartners van Garden of Kairos hoe technologie kan bijdragen aan het optimaliseren van vele bedrijfsprocessen. Samen hebben we gespard over hoe studenten kunnen worden voorbereid op de digitale transformatie om bedrijven slagvaardig te maken.

Garden of Kairos Event

22 april 2022

Aan de slag met de digitale transformatie in de maakindustrie. Op 22 april heeft de Garden of Kairos een inspirerend evenement georganiseerd vol met praktijkvoorbeelden, interactieve sessies en contact met andere maakbedrijven. Zo was er een keynote van René Hooijsma (supply chain manager bij Alfen), waren er interactieve sessies met het Fraunhofer Innovation Platform aan de Universiteit Twente en waren er verschillende demonstrators aanwezig. Voor een volledig verslag: https://www.linkedin.com/pulse/aan-de-slag-met-digitale-transformatie-event-22-april-?lipi=urn%3Ali%3Apage%3Ad_flagship3_company%3BWbdTFAA9TuqId4%2FqiBklEw%3D%3D

Webinar PAL-V

29 maart 2022

Innovatie vanuit het niets. Op 29 maart maakten we kennis met ‘s werelds eerste bedrijf dat vliegende auto’s maakt. Jeroen Klein Lankhorst van PAL-V nam ons mee in hoe het is om vanuit het niets zo een innovatief bedrijf op te richten. Ook deelde hij met ons hoe zijn bedrijf aankijkt tegen automatisering en digitale transformatie. Wat waren de lessons learned? Wil je het webinar terug kijken? Ga dan naar https://youtu.be/Vj_-ySybXdA

Webinar Thales

8 maart 2022

Een praktische methode voor verandering in een bestaande organisatie. Op 8 maart vertelde Mike Balm – manager digitale transformatie bij Thales Nederland – ons meer over hoe Thales digitale transformatie toepast. Ook vertelde hij ons meer over de manier hoe Thales is begonnen met digitale transformatie, hoe zij de organisatie mee kregen in veranderingen en welke stappen zij al gemaakt hebben. Hij deelde met ons zijn ervaringen hoe je met digitale transformatie aan de slag kunt gaan! Wil je het webinar terug kijken? Ga dan naar: https://youtu.be/RtkoQsFwkEo.

Op zoek naar inspiratie?

Wat hebben Smart Industry, Schaken en AI met elkaar te maken? Meer dan je denkt! Ontdek hoe Tata Steel Analytics en AI inzet voor betere producten en productieprocessen. Je kunt het evenement The Gamechanger terug kijken op:
https://www.youtube.com/watch?v=BTgBur-l9HE

Evenement The Gamechanger