F.A.Q.’s

 • Houdt Garden of Kairos zich alleen bezig met research en development?
  Nee, zeker niet. We waarderen research en development net zo zeer als praktische oplossingen die snel alledaagse problemen kunnen oplossen.
 • Kan een concurrent er met mijn idee vandoor gaan?
  Nee, in Garden of Kairos delen we informatie en kennis met elkaar maar intellectueel eigendoms (IP) rechten worden en zullen altijd in acht worden gehouden.
 • Hoe zit het met geheimhoudingsplicht?
  Onderdeel zijn van Garden of Kairos (of sommige van de projecten) zijn onderhevig aan een samenwerkingsovereenkomt, inclusief de benodigde geheimhoudingsverplichtingen.
 • Zijn alle projecten gesubsidieerd?
  Nee, projecten kunnen gesubsidieerd zijn maar ze kunnen ook op andere wijzen bekostigd worden.
 • Welke opbrengst krijg ik uit mijn investering?
  Als deelnemer van Gairden of Kairos, heb je toegang tot kennis, experts in hun vakgebied, nieuwe technologieën etc. Daarnaast ben je onderdeel van ten minste één project, waar duidelijke resultaten te behalen zijn voor jou. Natuurlijk ben je zelf ook verantwoordelijk voor het resultaat: het is o.a. jouw verantwoordelijkheid het project tot een succes te brengen.
 • Ik ben van nature geen netwerker. Is Garden of Kairos wel geschikt voor mij?Jazeker! Garden of Kairos is een geweldige en gemakkelijker manier om mensen te leren kennen, simpelweg door samen te werken aan onderwerpen die jij en andere interessant vinden.

Wat kost deelname aan Garden of Kairos?

Voor ons jaarlijke lidmaatschap maken we onderscheid om basis van de omvang van de organisatie:

1 tot 50 medewerkers
750 euro

100 tot 250 medewerkers
2750 euro

50 tot 100 medewerkers
1750 euro

groter dan 250 medewerkers
4750 euro

Houd in gedachten dat wij een democratische community zijn: iedere deelnemer krijgt een stem, ongeacht de grootte van het betaalde lidmaatschap.

Voor universiteiten en non-profit organisaties hebben wij guidelines die ons het lidmaatschap helpen bepalen. Ter voorbeeld, afdelings- of onderzoeksgrootte kan in acht worden genomen i.p.v. de gehele organisatie.

Wil je meer informatie of een afspraak maken om kennis te maken? Mail ons op info@gardenofkairos.com of neem rechtstreeks contact op met een van ons!