Agenda

Ook in 2023 zorgen wij voor de nodige inspiratie voor jullie digitale transformatie. We starten daarom het tweede halfjaar met een aantal interessante activiteiten. Noteer de data vast, mis het niet!

12 oktober: Netwerkbijeenkomst industrie 5.0

Op donderdag 12 oktober van 14:00 tot 17:00 organiseren de HAN, Saxion, TNO en Universiteit Twente een netwerkbijeenkomst rond het creëren van een duurzame, mensgerichte  Smart Industry (Industrie 5.0).

Het doel van deze middag is onderling kennis uit te wisselen. Deelnemers maken kennis met de principes en praktijken van Industrie 5.0 en leren over het ontwerpen en implementeren van een duurzame, mensgerichte, agile Smart Industry. De bijeenkomst zal bestaan uit presentaties en rondetafels van de HAN, UT en Saxion, interactieve sessies en praktijkvoorbeelden, waarbij de deelnemers de kans krijgen om hun eigen ideeën en uitdagingen te delen en te bespreken. 

Het programma staat op Netwerkbijeenkomst Industrie 5.0 (han.nl)

Plaats: HAN Campus Arnhem.
Tijd: 14:00 – 17:00 uur.
Voor wie: Voor belangstellenden.
Kosten: Gratis.

September/oktober: Werksessies CLIC-IT

Garden of Kairos is deelnemer binnen CLIC-IT. September/oktober zijn er weer werksessies van CLIC-IT om ervaringen uit te wisselen met andere learning communities. Garden of Kairos zal hieraan deelnemen. Alle deelnemers – ook jullie dus! – zijn welkom.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen, stuur dan een mailtje naar info@gardenofkairos.com.

Meer informatie volgt binnenkort.

16-11: Technical Communication Day

De Universiteit Twente, Eluxis en Garden of Kairos organiseren op 16 november een inspirerende dag over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de technische communicatie. Er is veel aandacht voor het gebruik van AI, ChatGPT en voor Integrated Product Support.

Het programma staat op https://www.eluxis.com/kennistools/technical-communication-day-2023/.

Plaats: Universiteit Twente in Enschede.
Tijd: 10.00-16:00 uur.
Voor wie: Voor leden en belangstellenden.
Kosten: Gratis.
Aanmelden: Stuur een mailtje naar technicalcommunicationday@utwente.nl.

Masterclass Servitizatie

Dit najaar organiseren we een masterclass over Servitizatie, hoe maak je van je services te verkopen producten. Meer informatie volgt binnenkort.

Wil je graag meer weten over één van deze evenementen of hoe je hieraan deel kan nemen? Stuur dan een mail naar info@gardenofkairos.com. We helpen je graag verder.