Agenda

Ook in 2024 zorgen wij voor de nodige inspiratie voor jullie digitale transformatie. We starten daarom met een aantal interessante activiteiten. Noteer de data vast, mis het niet!

12-03 Masterclass Servitization

Om de op zich complexe transitie naar diensten beter te begrijpen en succesvol toe te kunnen passen, organiseren wij onze Masterclass Servitization. Het doel is om te inspireren en te informeren over de mogelijkheden van servitization. U maakt kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van servitization, zowel vanuit de theorie als in de praktijk. U zult leren hoe u uw producten en diensten kunt combineren om zo meerwaarde te creëren voor uw klanten en uw bedrijf.

Deze masterclass is bedoeld voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun bedrijfsmodel en het vergroten van hun concurrentievoordeel. Deelname biedt waardevolle inzichten voor iedereen die het eigen bedrijf winstgevend wil laten groeien.

Zie hier voor meer informatie zoals wie de sprekers zijn en het hele programma.

Plaats: HTSP Share Facility Center, zaal Escher, in Hengelo (naast Thales).
Tijd: 13.00-17:00 uur.
Voor wie: Voor leden en belangstellenden (maximaal 2 personen per bedrijf).
Kosten: Gratis.
Aanmelden: Stuur een mailtje naar info@gardenofkairos.com met uw naam en bedrijfsnaam.

Wil je graag meer weten over één van deze evenementen of hoe je hieraan deel kan nemen? Stuur dan een mail naar info@gardenofkairos.com. We helpen je graag verder.