Agenda

Ook in 2023 zorgen wij voor de nodige inspiratie voor jullie digitale transformatie. We starten daarom het eerste halfjaar met een aantal interessante activiteiten. Noteer de data vast, mis het niet!

28-3: Workshop Sustainability (Duurzaamheid), Digitale transformatie en Servitizatie

Hoe kunnen digitale transformatie en servitizatie (van product naar service) helpen om je sustainability (duurzaamheids)doelen te realiseren – van je eigen organisatie en van je klant?

Duurzaamheid staat steeds hoger op de agenda van organisaties. Dat geldt voor je eigen organisatie en voor je klanten. Belangrijke vraagstukken zijn de energietransitie, van het gas af, de stikstofcrisis, uitstoot van schadelijke stoffen, klimaatveranderingen en de circulaire economie om er een paar te noemen.

In deze workshop werken we samen uit:

  • Wat deze sustainability-doelen voor je organisatie betekenen
  • Hoe de digitale transformatie en servitizatie kunnen helpen om deze doelen te realiseren
  • Hoe je ook de sustainability-doelen van je klanten kunt helpen realiseren

De workshop wordt verzorgd door Berend Jongebloed, Product Manager Services Thales en Timber Haaker, lector businessmodellen Saxion. Beiden hebben jarenlange praktische ervaring met het onderwerp.

In een beeld van Garden of Kairos: het gras bij de buren lijkt altijd groener. Is dat inderdaad zo? Wat kunnen we van elkaar leren om je organisatie en die van je klanten groener te maken, duurzamer, digitaler en meer servicegericht?

Plaats: Shared Facility Centre Hengelo (bij Thales)
Tijd: Inloop met koffie/thee vanaf 12:30 uur. Workshop 13:00-15:30. Na de workshop is er een netwerkbijeenkomst met een drankje.
Kosten: kosteloos voor leden en belangstellenden.
Aanmelden: stuur een mailtje naar info@gardenofkairos.com.

21-4: Algemene ledenvergadering gevolgd door Workshop “Ontdek de state-of-the-art technologieën voor bedrijfsopleiden in de maakindustrie”

De Algemene ledenvergadering is voor leden. De workshop wordt verzorgd door Garden of Kairos-lid Eluxis en is ook voor niet-leden bestemd.

Plaats: Shared Facility Centre Hengelo (bij Thales).
Tijd: 13:00-14:30u, workshop direct na de algemene ledenvergadering.
Kosten: kosteloos voor leden.
Aanmelden: stuur een mailtje naar info@gardenofkairos.com.

21-4: Workshop Ontdek de state-of-the-art technologieën voor bedrijfsopleiden in de maakindustrie

Bedrijfsopleiden is cruciaal voor een effectieve organisatie met tevreden medewerkers die weten wat ze doen. Er zijn veel soorten technologieën die je hierbij in kunt zetten om de meest effectieve opleiding neer te zetten.

Maar welke state-of-the-art technologieën zijn er eigenlijk voor bedrijfsopleiden? Wat gebeurt er op het gebied van AR/VR voor opleiden? En welke laagdrempeligere en instapklare andere technologieën zijn er?

In deze workshop gaan we in op deze vragen. Met elkaar gaan we:

  • Het kind in onszelf naar boven halen terwijl we verschillende vormen van performance support uitproberen.
  • Opleidingstechnologieën naast elkaar neerzetten en ook zelf ontdekken in de proeftuin.
  • Aan de hand van een case bekijken hoe je de beste state-of-the-art technologie kiest voor je bedrijfsopleiding.
  • Zien wat anderen al doen en nog willen bereiken met opleiden.

De workshop wordt verzorgd door Birgit Maas, Ilona Rensink en Maaike Otten van Eluxis. Allemaal enthousiaste onderwijskundigen met ervaring in de maakindustrie. Ze laten je graag voorbeelden zien van opleidingen die zij met de state-of-the-art technologieën hebben ontwikkeld.

Wie is Eluxis?

Eluxis is hèt full-service bureau voor kennismanagement in de technische sector. Eluxis heeft al 25 jaar ervaring met bedrijfsopleiden.

Plaats: Shared Facility Centre Hengelo (bij Thales).
Tijd: Inloop met koffie/thee vanaf 14:30 uur. Workshop 15:00-17:00u. Na de workshop is er een netwerkbijeenkomst met een drankje.
Kosten: kosteloos voor leden en belangstellenden.
Aanmelden: stuur een mailtje naar info@gardenofkairos.com.

Mei: activiteit in voorbereiding – nadere informatie volgt binnenkort

Wil je graag meer weten over één van deze evenementen of hoe je hieraan deel kan nemen? Stuur dan een mail naar info@gardenofkairos.com. We helpen je graag verder.